Gastenboek

 

Voel je vrij om je ervaringen met mij als therapeut hier te delen.

Bij voorbaat dank.


Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw bericht


Willeke Adriaanse geplaatst op May 21, 2018 10:44 AM

Als gedragstherapeut voor paarden ben ik altijd op zoek naar informatie om mijn advies naar mijn klanten zo goed mogelijk te kunnen afstemmen.

Onlangs heb ik de lezing ‘Natuurgeneeskundige kijk op paardenvoeding’ gevolgd bij Sara waarbij ik veel kennis heb opgedaan. Sara heeft al mijn vragen uitgebreid beantwoord en ze is zeer ervaren.

Ook heb ik een mineralencheck laten doen voor allebei mijn paarden en ben ik aan de slag gegaan met het voedingsadvies van Sara. Op dit moment ben ik daar nog mee bezig, maar ik zie nu al een aantal positieve veranderingen.


Laura geplaatst op Apr 25, 2018 1:21 PM

Sara is een zeer begaan ‘dierenpersoon’ met vele gaven. De informatieve lezingen over dierenvoeding uit de natuur is een mooie aanvulling met verfrissende inzichten op bestaande informatie. Sara heeft ook veel feeling voor het lezen van dieren. Een reading over mijn paard was spot on en bevestigde ook mijn gevoelens/ervaringen. Zeer kundig.


Chantal geplaatst op Apr 13, 2018  3:02 PM

Voorjaar 2018 een super interessante lezing bijgewoond over voeding van het paard met de seizoenen mee. Leuke invalshoek van Sara. Aanrader!!


Paul W. Sloot geplaatst op Apr 12, 2018 6:36 PM

Erg dankbaar ben ik voor de superhulp van Sara bij de noodgedwongen verkoop van een  van mijn paarden. Ik heb er twee en ze zijn vanaf de geboorte altijd samen geweest. Ik wilde, om te vookomen dat het een traumatische gebeurtenis zou worden, dat ze wisten wat er ging gebeuren en ook waarom. Via een afstands-reading communiceerde zij met beide. Dat resulteerde in zeer accurate en verifieerbare info, zelfs over mij als eigenaar…hun karakters, gezondheid, en ook hun vertrouwen in hun toekomst. Maar ook in een vlekkeloos verlopende scheiding en moeiteloos trailerladen en transport. Met beide gaat het nu prima. Het verkochte paard doet t zelfs zo goed dat de nieuwe eigenaars zich op enig moment afvroegen of hij misschien toch al bereden was. Hij wist alles precies op te pakken. Omdat hij wist wat er ging gebeuren. En daar gaat het om. Paarden zijn zeer intelligent en hebben ook info nodig.  Sara’s reading heeft ons dus zeer goed geholpen!!!!


Karin Smeets geplaatst op Dec 7, 2015 8:59PM

Mooie site maar een nog mooier persoon met heel veel kennis en die daarbij ook nog zieke paarden helpt met haar advies zonder aan dollars te denken


Robert Jan de Gast geplaatst op Jun 12, 2011 2:59 AM

Hoi Sara ten eerste wat een leuke site Sara heeft mijn paard behandeld en ben zeer positief over het resultaat. Door de rust die Sara overbrengt op de paarden zie je gelijk dat ze een bepaalde band schept met het paard. Mijn paard was al diverse malen behandeld door andere maar nu ia het resultaat heel goed zichtbaar. Ik merkte gelijk de volgende dag dat mijn paard veel soepeler en losser was. Nogmaals heel erg bedankt voor de behandeling en alle hulp Groetjes Robert Jan


Iris Mulder geplaatst op Jun 11, 2011 11:20AM

Hee Sara, erg leuk om te zien dat een eenkennig paard als Lupa direct goed reageerde en wist dat het goed was wat je deed. Ze genoot ervan, dat was duidelijk! Dankje en succes!! Groetjes, Iris.


Peggy Michielsen geplaatst op May 13, 2011 7:00 PM

Hoi Sara! Ik wil je nogmaals bedanken voor het behandelen van Cigan! Een pony die niet meer kan lopen of staan toch weer op de been krijgen is erg bijzonder! Je hebt ontzettend veel kijk op paarden! Ik wens je verder nog veel succes toe! En hopelijk zie ik je snel weer eens! Groetjes Peggy!


Gerdien van der Eijk geplaatst op May 10, 2011 10:31AM

Hoi Sara, Het was leuk om je met Wieske aan het werk te zien. Je neemt ruimschoots de tijd om het paard te leren kennen en werkt de hele behandeling netjes af. Wies liep als een zonnetje na de behandeling! Groet, Gerdien


Erica Zoeteman geplaatst op Jan4, 2011 9:22 PM

van je collega gedagstherapeute, wens ik je heel veel succes! je hebt een hoop in huis. groetjes Erica


Nienke Stolzenbach geplaatst op Jan3, 2011 9:40AM

Wat een prachtige website ! Dat niet alleen… If someone knows her way around horses, it’s you !!!! Respect meisje, je bent zeker een goede aanbeveling ! groetjes Nienke


Verhoosel Etienne geplaatst op Jan 2, 2011 9:31 PM

Sara is al 2 jaar geleden mijn paard komen behandelen. Ze was nog niet afgestudeerd. Mijn paard vertrouwde Sara direct. Ik zag ook aan mijn paard dat ze een gave heeft met haar handen.


Anne Krist geplaatst op Dec 30, 2010 6:33 PM

Hoi Saar, Dank voor het behandelen van Leo. Hij is een stuk rustiger nu! We kunnen weer genieten van hem met ons gezinnetje. We weten je nu te vinden! Anne

Copyright Sara Kampert 2017 ©