Ik ben Sara Kampert, geboren 1983 in Bergen op Zoom

Als kind verzorgde ik de paarden die bij handelaren in de wei liepen. Paardenmarkten hoorden dan ook bij m’n favoriete uitstapjes. Verwonderd over al dat moois maar ook bezorgd over hun nabije toekomst maakte ik een voornemen: als ik ooit de mogelijkheid had om een paard te kopen, zou ik er hier één weg halen.

In 2007 was het zover.  Toen ze nog op de veewagen stond was ik (of eigenlijk zij) al verkocht…Noha noemde ik deze merrie…later ontdekte ik dat Noha “gids” betekent..en laat zij nou precies de rode draad door mijn leven zijn vanaf toen…

Direct na aankoop liet ik haar klinisch keuren door een dierenarts. Daarna  kwam er een smid bij om haar ijzers te verwijderen…het mooie sprookje werd abrupt verstoord want nadat de ijzers waren verwijderd was deze mooie merrie van het ene op het andere moment kreupel. Vanaf toen begon onze reis door het land der dierenartsen, therapeuten en specialisten. Er werden foto’s gemaakt, ze kreeg speciaal beslag, fysiotherapeuten, osteopaten, natuurgeneeskundigen, 100.000 poedertjes en druppeltjes hadden we geprobeerd, maar niets en niemand leek haar te kunnen helpen. 

Ook ik begon met zoeken (lees: studeren) en ben nooit meer gestopt. Ik begon met een studie veterinaire natuurgeneeskunde en acupressuuropleiding. Daarna leerde ik haar hoeven bekappen en de ontwikkelingen van haar hoeven begrijpen. Met voeding kon ik haar gaan geven wat ze nodig had, op de momenten dat ze het nodig had. Ik ging me energetisch ontwikkelen, leerde invoelen waar ze pijn had, haar masseren en energetische behandelingen geven. Ook emotionele pijn kon ik op den duur voelen, duiden en helen. Met homeopathie en andere natuurgeneeskundige middelen kon ik haar herstel verder ondersteunen. 

Mijn hart en de oplossing voor Noha, bleek vooral te liggen bij het energetisch werk. Hier ben ik op door gegaan, persoonlijke coachingstrajecten en aanvullende trainingen heb ik op dat gebied gevolgd.

Inmiddels is Noha 14 jaar bij mij en heb ik mezelf ontwikkeld tot energetisch diertherapeut en diercommunicator/dierentolk. 

Het is schitterend mooi om dit werk te mogen doen, met dank aan alle dieren en in het bijzonder deze merrie Noha…